PETER MALER - JULEARRANGEMENTER 2017
Peter Maler - 13/11/17

PETER MALER - JULEARRANGEMENTER 2017

 
Nu står julen endelig for døren og det er endnu engang tid at samles med gode venner, kolleger, familie m.m. til vel nok et af årets største begivenheder, nemlig julefrokosterne.

Nedenfor kan I følge med i de datoer og steder hvor PETER MALER blandt andet entrerer.

Kom og vær med til et forrygende velorganiseret juleophold i absolut topklasse med fantastiske kulinariske julespecialiteter, samt selvfølgelig en musiker i ABSOLUT topform

 
LØGSTØR PARKHOTEL
Løgstør Parkhotel er stedet, hvor jeg ligger ud med årets første offentlige julefrokostarrangement. Løgstør ligger i Vesthimmerland vest for Aalborg og er blandt andet kendt for Muslingefiskeri, og har deraf i nyere tid fået kælenavnet Muslingebyen. Løgstør Parkhotel er et dejligt stort hotel med masser af muligheder for både wellness, lækker gourmet mad og, ikke mindst, rigtig go’ musik

Mød mig på Løgstør Parkhotel på følgende datoer:
Lørdag, den 18. november (UDSOLGT) + 16. december 2017

 
SALLINGSUND FÆRGEKRO
Sallingsund Færgekro er en dejlig, og smukt beliggende, gammel kro fra 1938. Kroen drives under ledelse af stjerne-kokken Jens Peter Skov, som er kendt for bl.a. at levere sin madkunst og ekspertise til kongehuset. For 9. år i træk har jeg fornøjelsen af at underholde kroens nye såvel som faste julefrokost-gæster. Et sted, der virkelig er et besøg værd!

Mød mig på Sallingsund Færgekro på følgende datoer:
Fredag/Lørdag, den 24. + 25. november 2017 – 1. + 2. december 2017– 9. december 2017

 
SØNDERCENTRET, SKIVE
Peter Maler spiller og underholder til årets risengrødsarrangement i Søndercentret i Skive, Midtjylland. Det er altid en fornøjelse at komme i centret hvert år på denne tid, hvor jeg får mulighed for at skabe en julestemning og hilse på alle de besøgende i centret, som år efter år møder troligt op og ønsker god jul.

Mød mig i Søndercentret, Skive søndag, den 3. december 2017
 
BÆKKE KRO
Mød også Peter Maler på Bække Kro, der ligger vest for Trekants-området. En gammel Kgl. Privilegeret kro fra 1600-tallet, der i dag drives af det unge værtspar Zannie og Lars Nielsen.  Jeg glæder mig meget til at skulle underholde for både byens beboere samt andet godtfolk – ”hvor godtfolk er kommer godtfolk til”


Mød mig på Bække Kro fredag, den 8. december 2017 (UDSOLGT)


Her er SPILLEPLANEN – lige til at skrive ud og hænge på opslagstavlen

 
Mine damer og herrer – vel mødt til årets FESTLIGSTE julearrangementer
 
 
Peter Maler
 


Tilbage til oversigten

 
 
Seneste Nyheder
Tilmeld Nyhedsbrev
 
 
Kontaktinformation
Peter Maler Gjøl
Amagervej 30
9460 Brovst



Telefon:
Mobil:
Telefax:
Email:

98 236 293
20 268 281
96 440 093
info@petermalergjoel.dk



På ovenstående numre kan jeg kontaktes for booking eller eventuelle spørgsmål.