PETER MALER - WEEKENDOPHOLD I SEPTEMBER
Peter Maler - 06/09/18

Weekendophold med Peter Maler - En festlig anledning

September måned er som regel ensbetydende med at sommeren er ved at gå på hæld og at efterårsmånederne presser på med indendørs sysler og aktiviteter, som eksempelvis at tage på weekendophold med go’ musik og dans

Weekendophold er endvidere en rigtig god anledning til alt fra at fejre en større begivenhed i familien under mere afslappede former eller bare nyde tosomheden med kæresten….MEEEN mad og levende musik skal der til for at fuldende oplevelsen og derfor kan jeg for september måned oplyse jer om, at PETER MALER spiller og underholder på følgende 2 hoteller på udvalgte dage;

 

HOTEL FJORDGÅRDEN, Ringkøbing, Vestjylland

HOTEL FJORDGÅRDEN er oprindeligt bygget i 1967 og fejrede derfor 50 års jubilæum i 2017. PETER MALER har været fast inventar som musiker på hotellet siden 1986, og havde i 2013 da også HOTEL FJORDGÅRDEN med i et af sine afsnit i TV2-serien ”Suppe, steg og is”.

Hotellet er et moderne 4-stjernet hotel med badeland beliggende lige ud mod Ringkøbing Fjord og er indenfor de senere år blevet gennem renoveret overalt både på ude som inde. Herudover kan man også afprøve deres Wellness afdeling hvis man ønsker en lille ekstra twist på opholdet.

PETER MALER spiller / underholder:
Lørdag d. 8. september - Lørdag d. 22 september 2018

 
 
 

RØNNES HOTEL, Slettestrand, Nordjylland

Det hele begyndte som "Jennys Pension", som i 1978 blev købt af Leif Rønne Nielsen, der i de efterfølgende år skabte et ambitiøst hotelprojekt under navnet RØNNES HOTEL.
I 2014 blev hans livsværk købt af Lars Mouritzen, som er kendt for driften af den kendte Restaurant Papegøjehaven i Aalborg. Siden da har han i et tæt samarbejde med hotelchef Dorte V. Lukassen drevet og videreudviklet det dejlige hotel, der ligger tæt på havet i Slettestrand.

RØNNES HOTEL kan derfor i år fejre 40 års jubilæum.

PETER MALER spillede også her for første gang i 1986
 og er den dag i dag fortsat meget brugt til hotellets weekendophold og private fester mm.

PETER MALER spiller / underholder:
Lørdag, den 15. september 2018 – Lørdag, den 29. september 2018


 
På glædelig gensyn

 
Peter Maler

 
 
 
 
 
 

Tilbage til oversigten

 
 
Seneste Nyheder
Tilmeld Nyhedsbrev
 
 
Kontaktinformation
Peter Maler Gjøl
Amagervej 30
9460 Brovst



Telefon:
Mobil:
Telefax:
Email:

98 236 293
20 268 281
96 440 093
info@petermalergjoel.dk



På ovenstående numre kan jeg kontaktes for booking eller eventuelle spørgsmål.