PETER MALERS JULEHILSEN 2023
Peter Maler - 04/12/23

Julen 2023


Julen er landet og traditionernes glade juletid er nu begyndt.

Udenfor lyser det hvide vinterlandskab nattehimlen op, alt imens stjernerne, og de højthængende istapper fra byens snedækkede tage, lystigt blinker og klinger med på lyden i det fjerne; ”Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du, hør på PETER MALER, for han spiller nemlig nu”.  Ja for det at spille musik og vække livsglæden i folks indre univers er for mig en gave, som jeg utvivlsomt deler med julemanden, hvis fornemste opgave ligeledes er at skabe livsglæde og god energi i den søde juletid, for såvel store som små.


Selv om vores hverdag har været og er omgærdet af krige og finansielle forandringer verden over, er livets fester, og det at være sammen i et festligt lag, et behov som både samler og forener os.

2023 har være et godt og inspirerende år for mig med utallige musikalske oplevelser til julegodteposen, samt dejlige smil og grin til følge. PETER MALERS tour-bus har igen kørt landet tyndt og besøgt såvel kendte som nye spillesteder, der alle havde det fælles mål at fejre de gode relationer og begivenheder, samt skabe den optimale fest.

2024 ligger lige foran os og jeg ser med forventningens glæde frem til, endnu engang, at skulle entrere rundt om i vores dejlige land.

I ønskes alle en glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.
 
På glædelig gensyn i 2024

PETER MALER

 

Hent julekortet her i pdf-format
Tilbage til oversigten

 
 
Seneste Nyheder
Tilmeld Nyhedsbrev
 
 
Kontaktinformation
Peter Maler Gjøl
Amagervej 30
9460 BrovstTelefon:
Mobil:
Telefax:
Email:

98 236 293
20 268 281
96 440 093
info@petermalergjoel.dkPå ovenstående numre kan jeg kontaktes for booking eller eventuelle spørgsmål.