OFFENTLIGE ARRANGEMENTER - OKTOBER 2017
- 03/10/17

HØSTFEST – WEEKENDOPHOLD – FEST & FARVER - OKTOBER 2017

Fredag den 6. oktober spiller og underholder Peter Maler til det årlige Høstfestarrangement i Restrup Enge Forsamlingshus. Det er en aften der i den grad byder på hygge, godt samvær og dans. Så tag familie og venner med til Gammeldaws Høstfest.
Læs mere om Gammeldaws Høstfest
 
Lørdag den 7. oktober + 28. oktober står i weekendopholdets tegn. Hotel Fjordgården i Ringkøbing slår dørene op til en brag af en fest i godt selskab med undertegnede. Mød op med det gode humør samt dine bedste balsko
Vi ses i Ringkøbing til endnu et par hyggelige traktementer
Læs mere om weekendophold på Hotel Fjordgården
 
Lørdag den 14. oktober er det på det skønne Rønnes Hotel det sner, eller rettere der I har muligheden for ligeledes at komme på weekendophold midt i det smukke naturområde Slettestrand, og om aftenen nyde hotellets gode mad, samt FANTASTISK musik og nordjysk charme på førsteklasse med undertegnede som kapelmester.
Læs mere om weekendophold på Rønnes Hotel


Se hele SPILLEPLANEN over offentlige arrangementer for resten af 2017
 
PS.  Fælles for lørdag, den 14. oktober (RØNNES HOTEL, SLETTESTRAND), samt lørdag den 28. oktober (HOTEL FJORDGÅRDEN RINGKØBING), er at det er mine sidste weekendopholdsoptræden i år. Så skynd jer mine damer og herrer, der er rift om pladserne. Jeg garanterer en efterårsfest med farve og musikalsk kulør og ej at forglemme højt humør.

Vi ses

Peter Maler




 

Tilbage til oversigten

 
 
Seneste Nyheder
Tilmeld Nyhedsbrev
 
 
Kontaktinformation
Peter Maler Gjøl
Amagervej 30
9460 Brovst



Telefon:
Mobil:
Telefax:
Email:

98 236 293
20 268 281
96 440 093
info@petermalergjoel.dk



På ovenstående numre kan jeg kontaktes for booking eller eventuelle spørgsmål.