PETER MALER - VETERANBILER - RINGKØBINGLØBET 2019
Peter Maler - 22/07/19

PETER MALER – VETERANBILER - RINGKØBINGLØBET 2019

Fredag og lørdag, den 26. og 27. juli 2019 , entrerer MALEREN for 27. GANG til RINGKØBINGLØBET, der i øvrigt bliver regnet for en af de mest prestigefyldte veteranbil løb i Danmark. Så er man til gamle smukke biler er dette helt sikkert et besøg værd.

Kig forbi HOTEL FJORDGÅRDEN, Vester kær 28, 6950 Ringkøbing. Bilentusiasterne ankommer til hotellet allerede om torsdagen, men det er først om fredagen der for alvor bliver skruet op for charmen udenfor på hotellets store græsplæne i form af alle de gamle smukke biler og dets stolte ejere, der som regel er klædt i tøj, matchende bilernes årgang. Endvidere vil der være små konkurrencer, samt muligheder for køb af hotdogs, is, øl og sodavand mv.

I får dog ikke muligheder for at høre ham MALEREN underholde medmindre man har en veteranbil og er deltager i løbet. MALEREN underholder bilentusiasterne efter strabadserne, inde på hotellet, men kig forbi alligevel og få jer et sommerligt særsyn af flotte gamle biler og hvem ved, måske ses vi alligevel ude blandt de mange biler.
 

Her er et stemningsbillede fra tidligere års veteranbilløb… FLOT IKK!

Se flere billeder på min  side

MALEREN

 Tilbage til oversigten

 
 
Seneste Nyheder
Tilmeld Nyhedsbrev
 
 
Kontaktinformation
Peter Maler Gjøl
Amagervej 30
9460 BrovstTelefon:
Mobil:
Telefax:
Email:

98 236 293
20 268 281
96 440 093
info@petermalergjoel.dkPå ovenstående numre kan jeg kontaktes for booking eller eventuelle spørgsmål.