PETER MALER - RINGKØBINGLØBET 2021
Peter Maler - 28/07/21

PETER MALER - VETERANBILER - RINGKØBINGLØBET 2021


Fredag og lørdag, den 30. og 31. juli 2021, entrérer MALEREN for 29. gang til RINGKØBINGLØBET, der i øvrigt bliver regnet for en af de mest prestigefyldte veteranbilløb i Danmark. Så er man til gamle smukke biler, er dette helt sikkert et besøg værd.

Kig forbi HOTEL FJORDGAARDEN, Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing. Bilentusiasterne anløber hotellet allerede om torsdagen, men det er først om fredagen der for alvor bliver skruet op for charmen udenfor på hotellets store græsareal i form af alle de gamle smukke biler og dets stolte ejere, der som regel er klædt ud i tøj matchende bilernes årgang. Endvidere vil der være små konkurrencer, samt mulighed for køb af hotdogs, is, øl og sodavand mv.

I får dog ikke muligheder for at høre ham MALEREN underholde, medmindre man har en veteranbil og er deltager i løbet. MALEREN underholder bilentusiasterne efter dagens strabadser inde på hotellet. Kig forbi alligevel og få jer et sommerligt særsyn af flotte gamle biler – og hvem ved, måske ses vi alligevel ude blandt de mange biler.
 
Kig forbi min Facebook side - der er lidt stemningsbilleder fra tidligere års veteranbilløb. MALEREN

 

Tilbage til oversigten

 
 
Seneste Nyheder
Tilmeld Nyhedsbrev
 
 
Kontaktinformation
Peter Maler Gjøl
Amagervej 30
9460 BrovstTelefon:
Mobil:
Telefax:
Email:

98 236 293
20 268 281
96 440 093
info@petermalergjoel.dkPå ovenstående numre kan jeg kontaktes for booking eller eventuelle spørgsmål.