PETER MALERS JULEHILSEN 2021
Peter Maler - 20/12/21

Julen 2021


MALEREN slår nu juletonerne an til julefest, alt imens månen og stjernerne, i god harmoni med musikken, oplyser den midnatsklare himmel og iskrystallerne glimter smukt langs de buede tagrender og træer.

Vinter og kuldegrader har, traditionen tro, for alvor indtaget sin vante plads i landskabet og vintermørket har bragt os alle hyggeligt og trygt indendørs.

JULEN ER LANDET - og kan med alt hvad der hører sig til, fejres helt i år, selvfølgelig med de fornødne hensyn til hinanden.

Jeg har været utrolig glad og ydmyg over at kunne sige, at jeg er kommet rimeligt helskindet igennem den værste del af Corona krisen.

Siden midt juni har jeg musikalsk skøjtet igennem stort set alle weekender, samt underholdt til mange festarrangementer i hverdagene og jeg føler nu, langt om længe, at jeg er tilbage på kane-sporet igen med vanlig god hjælp og støtte fra min helt personlige rådgiver i denne tid, Julemanden.

Stor tak til alle samarbejdspartnere, såsom hoteller, foreninger, firmaer, plejehjem, storcentre, privatkunder, impresarioer mv., som i årets løb har været med til at holde alle de gode fester og traditioner i hævd.

Jeg ser frem til at tage hul på det nye år 2022 og glæder mig over alle jer der har holdt ved, trods en svær tid i branchen.

Samlet fastholdt vi troen på, at vi sammen ville komme stærkt igennem Coronastrabadserne uden nødvendigvis at skulle tage til takke med lunken risengrød og dovent juleøl.

I ønskes alle herfra en rigtig glædelig jul og et berigende godt nytår.

Vi ses til nye musikalske oplevelser i 2022


 
Peter Maler


Hent julekortet her i PDF-format Tilbage til oversigten

 
 
Seneste Nyheder
Tilmeld Nyhedsbrev
 
 
Kontaktinformation
Peter Maler Gjøl
Amagervej 30
9460 BrovstTelefon:
Mobil:
Telefax:
Email:

98 236 293
20 268 281
96 440 093
info@petermalergjoel.dkPå ovenstående numre kan jeg kontaktes for booking eller eventuelle spørgsmål.